Info

Til selskaber á minimum 20 personer tilbyder vi lækre buffeter.
Der kan vælges mellem vores klassiske frokostbuffet og frokostbuffet de Luxe.

Til aftenselskaber anbefaler vi vores aftenbuffeter, hvor De f.eks. kan vælge at få forretten serveret ved bordene som en god start på middagen, og så efterfølgende buffet.

Lokalet er til rådighed i 6 timer. Ekstra timer kan tilkøbes.

Klassisk frokostbuffet

  • 2 slags sild med rødløg og kapers
  • Varmrøget laks med kold creme tilsmagt med urter
  • Fiskefileter med remoulade og citron
  • Roastbeef med remoulade og friskhøvlet peberrod
  • Hønsesalat med bacon
  • Lun leverpostej med rødbeder
  • Svinekam med lun rødkål
  • 2 slags ost med tilbehør
  • Mormors hjemmelavede æblekage med knas og flødeskum

 

399,- pr. kuvert
Børn 0-2 gratis, børn u/12 år ½ pris.

Standard opdækning med hvide servietter, hvide bloklys og restaurantens egne røde roser. Ønskes der opdækning med hvide stofduge og hvide stofservietter evt. ilagt bordeaux serviet, kan dette tilkøbes mod et tillæg på kr. 30,- pr. person.

Frokostbuffet DeLuxe

  • Hvide marinerede sild med rødløg og kapers
  • Karrysild med dild og kapers
  • Røget laks med røræg
  • Fiskefileter med remoulade og citron
  • Roastbeef med remoulade og friskhøvlet peberrod
  • Lune frikadeller med cremet kartoffelsalat
  • Lun grøntsagstærte med salat
  • Lun leverpostej med sødt og surt
  • Indbagt mørbrad m/champignon creme
  • 2 slags ost med druer og sødt
  • Hjemmelavet blød chokoladekage med bær

 

450,- pr. kuvert
Børn 0-2 gratis, børn u/12 år ½ pris.

Standard opdækning med hvide servietter, hvide bloklys og restaurantens egne røde roser. Ønskes der opdækning med hvide stofduge og hvide stofservietter evt. ilagt bordeaux serviet, kan dette tilkøbes mod et tillæg på kr. 30,- pr. person.

Aften Buffet nr. 3.

  • Oksecarpaccio med rucola og parmesan.
  • Varmrøget laks med urtecreme.
  • Kartoffelsalat med sukkerærter og cremefraiche tilsmagt sennep.
  • Løgtærte med porre og bacon.
  • Indbagt svinemørbrad med fars og svampecreme.
  • Lune frikadeller med surt.
  • Broccolisalat, bønner, granatæble og sprød bacon.
  • Flødekartofler med porrer.
  • Rucolasalat, gulerødder, valnødder og parmesan.
  • Hvid chokolademousse med et strejf af citron.

 

459,- pr. kuvert
Børn 0-2 år gratis, børn u/12 år ½ pris.

Standard opdækning med hvide servietter, hvide bloklys og restaurantens egne røde roser. Ønskes der opdækning med hvide stofduge og hvide stofservietter evt. ilagt bordeaux serviet, kan dette tilkøbes mod et tillæg på kr. 30,- pr. person.

Buffet a la Kongemosen.

  • Velkomstdrinks.
  • Tallerken anrettet forret – Varmrøget laks med asparges og spinatcreme.
    På buffet.
  • Helstegt oksefilet med bearnaisesauce, sæsonens grønt.
  • Kartoffelkage med urter.
  • Rissolles vendt i havsalt og urter.
  • Årstidens 2 salater.
    På buffet.
  • Hjemmelavet blød
  • chokoladekage med bær og coulis dertil kaffe og the ad libitum.

 

549,- pr. kuvert. inkl. velkomst
Børn 0-2 gratis, børn u/12 år ½ pris.

499,- pr. kuvert uden velkomstdrinks
Børn 0-2 gratis, børn u/12 år ½ pris.

Standard opdækning med hvide servietter, hvide bloklys og restaurantens egne røde roser. Ønskes der opdækning med hvide stofduge og hvide stofservietter evt. ilagt bordeaux serviet, kan dette tilkøbes mod et tillæg på kr. 30,- pr. person.

Aften Buffet nr. 2.

  • Velkomstdrinks.
  • Tallerken anrettet forret – Varmrøget laks med urtecreme.
    På buffet.
  •  Oksecarpaccio med rucola og parmesan.
  • Kartoffelsalat med sukkerærter og cremefraiche tilsmagt sennep.
  • Løgtærte med porre og bacon.
  • Indbagt svinemørbrad med fars og svampecreme.
  • Lune frikadeller med surt.
  • Broccolisalat, bønner, granatæble og sprød bacon.
  • Flødekartofler med porrer.
  • Rucolasalat, gulerødder, valnødder og parmesan.
    På buffet.
  • Hvid chokolademousse med et strejf af citron, dertil kaffe og the ad libitum.

 

499,- pr. kuvert inkl. velkomst.
Børn 0-2 år gratis, børn under 12 år ½ pris.

449,- pr. kuvert uden velkomstdrinks
Børn 0-2 år gratis, børn under 12 år ½ pris.

Standard opdækning med hvide servietter, hvide bloklys og restaurantens egne røde roser. Ønskes der opdækning med hvide stofduge og hvide stofservietter evt. ilagt bordeaux serviet, kan dette tilkøbes mod et tillæg på kr. 30,- pr. person.