kongemosen

 

Aftenmenuer alle dage undtagen søndag.

kl 17.00 - 20.30

Friske råvarer; selvfølgelig. Anretning og servering er en fornøjelse for alle sanser.

 

Januar måneds 2 retters menu til 249,-

Fransk løgsuppe

Kalvemørbrad med bagte rodfrugter, pomme anna og rødvinssauce.

 

 Hver mandag

Stegt flæsk ad libitum kr. 169,-

 

 Forretter

 

      Pandestegt kammuslinger med  knoldselleri puré og hvidvin emolution.

 kr. 115,- 

           Hummer rissotto med smørstegt hummerhale tilsmagt med friske urter.

 Kr. 115,-

       Jordskokkesuppe, trøffel skum og chips

Kr. 95,-

 

Hovedretter

 

Bagt torsk med kartoffel trøffelpuré, stegt fennikel og Noilly Prat sauce.

Kr. 265,-

   Wienerschnitzel af kalvefilet dreng, ærter, skysauce, pommes sauté.

Kr 215,-

Kongeburger på briochebolle med rødløg, agurk, tomat, ost & bacon. Serveres med grovfritter og dressing.

Kr 165,-

Vega Moseburger med eller uden ost, dertil fritter.

Kr. 155,-

Rib Eye Steak på ovnebagte rodfrugter, pomme Rissolle og rødvinssauce.

Kr. 269,-

Oksemørbrad med sauce bearnaise, grovfritter og dagens garniture.

200 g Kr 295

300 g Kr 345

 

 

Desserter

Mocca mousse med chokolade kage, brombær kompot og hindbær sorbet.

kr. 110,-

Creme brulee ananas symfoni

kr. 110,-

 Jørgens isdessert, jordbær-vanilie-nougat is med friske bær og coulis.

Kr. 95,-

 

 

 

Børnemenuer (hele dagen)

 Burger grillet, hakket oksekød med salat, agurk, tomat serveres med fritter

Kr 89

 

Fiskefilet, med remoulade og fritter

Kr 79

 

2 kugler is

Nougat, vanilje eller jordbær Kr 49

 

Chokoladekage med vaniljeis Kr 79

 

 

Dagens ret fra kl 17

Hovedretten fra månedens 2 retters menu.

Kr 199

 

Se vinkortet

 

Allergener; spørg betjeningen

brunch

brunch

frokost

frokost

 

Reserver bord på  4468 4545