kongemosen

 

Aftenmenuer alle dage undtagen søndag.

kl 17.00 - 20.30

Friske råvarer; selvfølgelig. Anretning og servering er en fornøjelse for alle sanser.

 

 

December måneds 3 retters menu til 229,-

Rejecocktail.

Helstegt oksefilet m/pebersauce, pomme rissollées og dagens  grønt.

Ris a la mande.

 

 Forretter

Jordskokkesuppe med smørstegt hummerhaler, dildolie og jordskokke chips.

Kr 95

 

 

Rejecocktail.

Kr  110

 

 

Hovedretter

 

 Dampet hellefisk med kartoffelpuré, hvidvinssauce, friske urter og smørstegt hummerhaler.

                                         Kr 235

 

 

 Wienerschnitzel af kalvefilet dreng, ærter, skysauce, pommes sauté.

Kr 209

 

Kongeburger anrettet på italiensk burgerbolle med rødløg, agurk, tomat, ost & bacon. Serveres med fritter og burgerdressing.

Kr 159

 

 

Krogmodnet oksemørbrad med kartoffelpuré, årstidens sauteret grønt og skysauce.

200 g Kr 295

300 g Kr 345

 

 

Desserter

Æble dessert af la Kongemosen. (Æble terrin, æblepuré, tørret æble, vaniljeskum og æblekaviar).

Kr 95

 

Jørgens is dessert, 3 slags is med jordbærsyltetøj og flødeskum.

Kr 85

 

Chokoladekage med hasselnøddemousse, friske bær og nødder.

Kr 95

 

 

 

Børnemenuer (hele dagen)

 Burger grillet, hakket oksekød med salat, agurk, tomat serveres med fritter

Kr 79

 

Fiskefilet, med remoulade og fritter

Kr 79

 

2 kugler is

Chokolade, vanilje eller jordbær Kr 49

 

Chokoladekage med vaniljeis Kr 79

 

 

Dagens ret fra kl 17

Helstegt oksefilet m/pebersauce, pomme rissollées og dagens grønt.

Kr 169

 

Se vinkortet

 

Allergener; spørg betjeningen

brunch

brunch

frokost

frokost

 

Reserver bord på  4468 4545