kongemosen

 

Aftenmenuer alle hverdage

kl 17.00 - 20.30

Friske råvarer; selvfølgelig. Anretning og servering er en fornøjelse for alle sanser.

 

 

Januar måneds 3 retters menu til 229,-

Rejecocktail.

Kalvecuvette med rødvinssauce pommes rissollées og dagens grønt.

Vanilje panna cotta.

 

 Forretter

Jordskokkesuppe med rejer og dildolie.

Kr 115

 

            Carpaccio med sprød salat, sennepscreme og parmesan.

Kr 115

 

Rejecocktail med thousand island og sprød salat.

Kr  95

 

Hovedretter

 Bagt torsk med safransauce og smørbagte gulerødder.

Kr 235 

 

 Wienerschnitzel af kalvefilet dreng, ærter, skysauce, pommes sauté

Kr 199

 

Kongeburger anrettet på italiensk burgerbolle med rødløg, agurk, tomat, ost & bacon. Serveres med fritter og burgerdressing.

Kr 159

 

 

Peber bøf - 200 g med cognac sauce, pomme rissollées og dagens grønt.

kr. 299

 

Krogmodnet oksemørbrad med årstidens sauteret grønt, rødvinssky, pommes rissollées.

200 g Kr 295

300 g Kr 345

 

Desserter

Safran panna cotta med havtorns coulis og mandelchips.

Kr 85

 

Jørgens is dessert 3 slags is med jordbærsyltetøj og flødeskum

Kr 85

 

Mørk chokolademousse med hindbær coulis og nøddecrumble.

Kr 95

 

Børnemenuer (hele dagen)

 Burger af grillet oksebøf med salat, agurk, tomat serveres med fritter

Kr 79

 

Fiskefilet, med remoulade og fritter

Kr 79

 

2 kugler is

Chokolade, vanilje eller jordbær Kr 49

Chokoladekage med vaniljeis Kr 79

 

Dagens ret fra kl 17

Kalvecuvette med rødvinssauce, pommes rissollées og dagens grønt.

Kr 169

 

 

Allergener; spørg betjeningen

brunch

brunch

frokost

frokost

 

Reserver bord på  4468 4545