kongemosen

 

Aftenmenuer alle dage undtagen søndag.

kl 17.00 - 20.30

Friske råvarer; selvfølgelig. Anretning og servering er en fornøjelse for alle sanser.

 

 

August måneds 2 retters menu til 249,-

Melonsalat med Serano skinke og basilikum creme.

Urtebagt kylling filet med sprøde grønsager, pomme rissolle og mangochutney sauce.

 

 

 Forretter

Minestronesuppe af årstidens grønt med italiensk bacon og grillet hvidløgsbrød.

Kr 95

Kongecocktail med 3 slags rejer; grønlandske, rejer i hvidløg og indbagt    tigerrejer på sprød salat med tomatmayo. Kr. 110

Oksecarpaccio med høvlet parmesanost, sprød salat, oliven og pesto.

Kr  110

 

 

 

Hovedretter

 

            Dampet filet af hellefisk med frisk peberrod, dagens grønt og smørsauce.

                                           Kr 245

Farseret rødtungefilet med urter og laksefars, cremet krydderurte og dagens garniture.

                                          kr 245

 

Wienerschnitzel af kalvefilet dreng, ærter, skysauce, pommes sauté.

Kr 215

 

Kongeburger på briochebolle med rødløg, agurk, tomat, ost & bacon. Serveres med grovfritter og dressing.

Kr 165

 

 

Steak af oksefilet med langtidsbagte "hvidløgstomater" dagens kartoffel og grønt. Serveres med kraftig skysauce.

                                        Kr 269

Krogmodnet oksemørbrad med sauce bearnaise, grovfritter og dagens garniture.

200 g Kr 295

300 g Kr 345

 

 

Desserter

Symfoni af rabarber med 3 varianter, med knas og chokolade.

Kr 110

 

Jørgens is dessert, 3 slags is, sødt og sprødt, frugter og flødeskum.

Kr 95

 

Vanilje pannacotta toppet med passionsfrugt, chokolade og nøddeflorentiner.

Kr 95

 

 

 

Børnemenuer (hele dagen)

 Burger grillet, hakket oksekød med salat, agurk, tomat serveres med fritter

Kr 89

 

Fiskefilet, med remoulade og fritter

Kr 79

 

2 kugler is

Nougat, vanilje eller jordbær Kr 49

 

Chokoladekage med vaniljeis Kr 79

 

 

Dagens ret fra kl 17

Hovedretten fra månedens 2 retters menu.

Kr 199

 

Se vinkortet

 

Allergener; spørg betjeningen

brunch

brunch

frokost

frokost

 

Reserver bord på  4468 4545