Aftenmenuer alle dage undtagen søndag.
kl 17.00 - 20.30
Friske råvarer; selvfølgelig. Anretning og servering er en fornøjelse for alle sanser.
Februar måneds 3 retters menu til 249,-
Krabbesalat på sprød salat med smørstegt brød.
Indbagt svinemørbrad a la Wellington med champignonsauce, pomme rissolles og dagens grønt.
Appelsinfromage med flødeskum og bær.
Forretter
Jordskokkesuppe med smørstegt hummerhaler, dildolie og jordskokke chips.
Kr 110
Carpaccio af krondyrsfilet med syltede kantareller, rødløgs marmelade creme og friske urter.
Kr. 110
Tatar af oksemørbrad med peberrods kaviar, kapers og rødbedepuré.
Kr 110
Hovedretter
Smørstegt Kongeflynder med persillesauce, kartofler, grillet citron og haricots verts.
kr 209 Dampet hellefisk med kartoffelpuré, hvidvinssauce, friske urter og smørstegt hummerhaler.
Kr 245
Wienerschnitzel af kalvefilet dreng, ærter, skysauce, pommes sauté.
Kr 215
Kongeburger anrettet på italiensk burgerbolle med rødløg, agurk, tomat, ost & bacon. Serveres med fritter og burgerdressing.
Kr 165
Krondyr filet med kartoffelpuré, smørstegte kantareller, rødvinssauce med touts af mørk chokolade.
Kr 269
Krogmodnet oksemørbrad med kartoffelpuré, årstidens sauteret grønt og skysauce.
200 g Kr 295
300 g Kr 345
Desserter
Æble dessert af la Kongemosen. (Æble terrin, æblepuré, tørret æble, vaniljeskum og æblekaviar).
Kr 95
Jørgens is dessert, 3 slags is med jordbærsyltetøj og flødeskum.
Kr 95
Chokoladekage med hasselnøddemousse, friske bær og nødder.
Kr 95
Børnemenuer (hele dagen)
Burger grillet, hakket oksekød med salat, agurk, tomat serveres med fritter
Kr 89
Fiskefilet, med remoulade og fritter
Kr 79
2 kugler is
Chokolade, vanilje eller jordbær Kr 49
Chokoladekage med vaniljeis Kr 79
Dagens ret fra kl 17
Hovedretten fra månedens 3 retters menu.
Kr 169
Allergener; spørg betjeningen
Reserver bord på 4468 4545