kongemosen

 

Aftenmenuer alle dage undtagen søndag.

kl 17.00 - 20.30

Friske råvarer; selvfølgelig. Anretning og servering er en fornøjelse for alle sanser.

 

Juni måneds 2 retters menu kr. 259,-

Rejecocktail m/urtedressing og sprødt brød.

Kalvemørbrad m/grønsager, nye kartofler og whisky sauce.

 Hver mandag

Stegt flæsk ad libitum kr. 169,-

 

 Forretter

 

      Moule frites m/urter og hvidvin eller masser af brød.

 kr. 95,- 

           Hummer bisque m/rødtunge og porre.

 Kr. 115,-

       Friske danske asparges i butterdej og urte Hollandaise sauce.

Kr. 115,-

 

Hovedretter

 

Rødtungefilet på små gulerødder m/chardonnay smørsauce.

Kr. 265,-

   Wienerschnitzel af kalvefilet dreng, ærter, skysauce, pommes sauté.

Kr 215,-

Kongeburger på briochebolle med rødløg, agurk, tomat, ost & bacon. Serveres med grovfritter og dressing.

Kr 165,-

Vega Moseburger med eller uden ost, dertil fritter.

Kr. 155,-

Fransk suprem kyllingebryst på majspure, dijon creme sauce og kartofler.

Kr. 225,-

Grillet tournedos m/bearnaisesauce, pomme frites og dagens grønsager.                                                                                                          Kr 295

 

 

Desserter

Chokolade brownies, syltet rabarber og rabarber is.

kr. 110,-

Jordbær drøm på sprød linsedej, vaniljecreme og is rullet i krokant.

kr. 110,-

 Jørgens isdessert, jordbær-vanilie-nougat is med friske bær og coulis.

Kr. 95,-

 

 

 

Børnemenuer (hele dagen)

 Burger grillet, hakket oksekød med salat, agurk, tomat serveres med fritter

Kr 89

 

Fiskefilet, med remoulade og fritter

Kr 79

 

2 kugler is

Nougat, vanilje eller jordbær Kr 49

 

Chokoladekage med vaniljeis Kr 79

 

 

Dagens ret fra kl 17

Hovedretten fra månedens 2 retters menu.

Kr 209

 

Se vinkortet

 

Allergener; spørg betjeningen

brunch

brunch

frokost

frokost

 

Reserver bord på  4468 4545