kongemosen

Aftenmenuer alle hverdage

kl 17.00 - 20.30

Friske råvarer; selvfølgelig. Anretning og servering er en fornøjelse for alle sanser.

 

 

November måneds 3 retters menu til 199,-

Krabbesalat på smørstegt brød og sprød salat.

Skinkeschnitzel med rødvinssauce, ærter og pommes rissolles.

Brownie med flødeskum og friske bær.

 

 Forretter

Hummersuppe m/smørstegte hummerhaler og flødeskum.

 

Kr 110

            Kongerejer på nudel salat m/urter og hvidløg.

Kr 115

 

Røget andebryst på appelsinsalat m/granatæble dressing.

Kr 110

Kantarel risotto m/serrano chips og høvlet parmesan.

Kr. 95

 

Hovedretter

 Dampet rødtunge m/kartoffelpuré, sauce blanche og sprød fennikel.

Kr 235 

 

 Wienerschnitzel af kalvefilet dreng, ærter, skysauce, pommes sauté

Kr 190

 

Kongeburger anrettet på italiensk burgerbolle med rødløg, agurk, tomat, ost & bacon. Serveres med fritter og burgerdressing.

Kr 149

 

Andebryst m/sauteret spidskål og madeira glace sauce.

Kr. 225

Kantarel risotto m/serrano chips og høvlet parmesan.

kr. 170

 

Krondyrsfilet m/bagte rodfrugter, kartoffel puré og madeira glace sauce.

kr. 295

 

Krogmodnet oksemørbrad med årstidens sauteret grønt, rødvinssky, pommes rissollées.

200 g Kr 295

300 g Kr 345

 

Desserter

Chokoladeterrin m/hasselnøddemousse og karamel crunch.

Kr 119

 

Jørgens is dessert 3 slags is med jordbærsyltetøj og flødeskum

Kr 85

 

Æbletrifli a la Kongemosen.

Kr 95

 

Børnemenuer (hele dagen)

 Burger af grillet oksebøf med salat, agurk, tomat serveres med fritter

Kr 79

 

Fiskefilet, med remoulade og fritter

Kr 79

 

2 kugler is

Chokolade, vanilje eller jordbær Kr 49

Chokoladekage med vaniljeis Kr 79

 

Dagens ret fra kl 17

Mandag

Stegt flæsk m/persillesauce ad libitum

Kr 169

 

Tirsdag, onsdag, torsdag og fredag

Spørg tjeneren eller ring og spørg på 4468 4545

Kr 169

 

Allergener; spørg betjeningen

brunch

brunch

frokost

frokost

 

Reserver bord på  4468 4545