kongemosen

 

Aftenmenuer alle dage undtagen søndag.

kl 17.00 - 20.30

Friske råvarer; selvfølgelig. Anretning og servering er en fornøjelse for alle sanser.

 

 

April måneds (til og med 24.04) 3 retters menu til 249,-

Reje & lakse cheesecake med urter på sprød salat.

Langtidsstegt wagyu cuvette med dijon sesauce, pommes rissolles og dagens grønt.

 Caramel panna cotta med coulis og bær.

Ny 3 retters menu fra torsdag den 25.04. -  kr. 249,-

Farseret lakseroulade med sauce verte.

Kalvetyksteg med svampe/dijonsauce, smørstegte kartofler og dagens grønt.

Mørk chokolademousse med flødeskum og bær.

 Forretter

Jordskokkesuppe med smørstegt hummerhaler, dildolie og jordskokke chips.

Kr 110

Carpaccio af krondyrsfilet med syltede kantareller, rødløgs marmelade creme og friske urter.

                                            Kr. 110

Tatar af oksemørbrad med peberrods kaviar, kapers og rødbedepuré.

Kr  110

 

 

 

Hovedretter

 

            Dampet hellefisk med kartoffelpuré, hvidvinssauce, friske urter og smørstegt hummerhaler.

                                         Kr 245

 

 

Wienerschnitzel af kalvefilet dreng, ærter, skysauce, pommes sauté.

Kr 215

 

Kongeburger anrettet på italiensk burgerbolle med rødløg, agurk, tomat, ost & bacon. Serveres med fritter og burgerdressing.

Kr 165

 

 

Krondyr filet med kartoffelpuré, smørstegte kantareller, rødvinssauce med touts af mørk chokolade.

                                        Kr 269

Krogmodnet oksemørbrad med kartoffelpuré, årstidens sauteret grønt og skysauce.

200 g Kr 295

300 g Kr 345

 

 

Desserter

Æble dessert af la Kongemosen. (Æble terrin, æblepuré, tørret æble, vaniljeskum og æblekaviar).

Kr 95

 

Jørgens is dessert, 3 slags is med jordbærsyltetøj og flødeskum.

Kr 95

 

Chokoladekage med hasselnøddemousse, friske bær og nødder.

Kr 95

 

 

 

Børnemenuer (hele dagen)

 Burger grillet, hakket oksekød med salat, agurk, tomat serveres med fritter

Kr 89

 

Fiskefilet, med remoulade og fritter

Kr 79

 

2 kugler is

Chokolade, vanilje eller jordbær Kr 49

 

Chokoladekage med vaniljeis Kr 79

 

 

Dagens ret fra kl 17

Hovedretten fra månedens 3 retters menu.

Kr 169

 

Se vinkortet

 

Allergener; spørg betjeningen

brunch

brunch

frokost

frokost

 

Reserver bord på  4468 4545